Rólunk

A Nordvital egy olyan márka, amely magában hordozza az északi filozófia tiszta esszenciáját – az összhangot a természettel és önmagunkkal. A Nordvital termékek gyártása nem csupán hatékony összetételű termékek összeállítását jelenti számunkra. Törekvésünk, hogy olyan termékeket állítsunk elő, melyek megosztják értékeinket és elkötelezettségünket a természet, tisztaság, minőség és innováció iránt.

Egyre többen fordítanak figyelmet arra, milyen anyagokat juttatnak a szervezetükbe, legyen szó belső vagy külső használatról. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy ez a tudatosság a vitaminok terén is érvényesüljön.

ÉRTÉKEINK

HATÉKONYSÁG

A Nordvital termékek összeállításakor két legfontosabb cél vezérel minket: megtaláljuk az összetevők leghatékonyabb kombinációját és azok olyan formában kerüljenek a termékekbe, amelyek a legmagasabb szintű hasznosulást biztosítják. A hatóanyagok kiválasztásánál mindig a legfrissebb független nemzetközi kutatásokra alapozunk, hiszen kiemelt felelősségünk termékeink fejlesztése során, hogy az összetevők specifikus egészségügyi előnyei bizonyítottak legyenek.

ALAPOSSÁG

Az alaposság számunkra azt jelenti, hogy minden összetevőt gondosan választunk ki, folyamatosan követjük az új kutatásokat és innovációkat. Magában foglalja az összetevők forrásának szigorú ellenőrzését, szoros együttműködést a beszállítóinkkal, és csak olyan alapanyagok használatát, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi és etikai normáknak. Az alaposság elve végigkíséri gyártási folyamatunk minden szakaszát, szigorú gyártási protokollokat és minőségellenőrzési eljárásokat követünk.

RELEVANCIA

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy termékeink fogyasztóink változó, valós igényeire nyújtsanak megoldást és relevánsak legyenek a modern egészségügyi kihívások között. Termékfejlesztéseink során igazodunk a legújabb táplálkozási irányelvekhez és egészségügyi ajánlásokhoz.

MINŐSÉG

A minőség iránti elkötelezettségünk hívta életre a Nordvital márkát. 😊

 

ÓDA A TERMÉSZETHEZ

A Nordvital márka etikai és üzleti alapelveinek megtestesítője, amely kifejezi a természettel való mély kapcsolatunkat és a fenntarthatósági szempontok integrálását az előállítás minden szakaszában.

NEMET MONDUNK

Termékeink büszkén NEMET MONDANAK a gluténre, laktózra, sőt amennyiben megvalósítható, akkor még az állati eredetű eredetű összetevőkre. 

INNOVÁCIÓ

Az újító összetevőinkkel mindig a jövő egészségmegőrzési megoldásait hozzuk el.

Az innovációink alapja az összetevők tudományos kutatásaira és fejlesztésekre épül. Folyamatosan kutatjuk az új, hatékonyabb összetevőket és azok kombinációit, amelyek javíthatják a termékek biohasznosulását, hatékonyságát és felhasználói élményét.

 

AKTÍV ÖSSZETEVŐK

Termékeinkben található aktív hatóanyagok hozzájárulhatnak az egészség támogatásához, mellőzzük a felesleges összetevőket, a lehető legrövidebb összettétel listára törekszünk.

 

Nordvital. Harmóniában a természettel. Harmóniában önmagaddal.