Alapanyagaink
A fekete fokhagyma kapszula: a fekete fokhagyma hatása
A fekete fokhagyma kapszula: fekete fokhagyma hatása A fekete fokhagyma nyers fokhagyma, amelyet magas hőmérsékleten és páratartalmon érlelnek, így antioxidánsokban gazdagabbá válik. A fekete fokhagyma enyhébb ízű, mint a nyers fokhagyma, és számos egészségügyi előnyt kínál. 1. Több antioxidánst tartalmaz A fekete fokhagyma antioxidáns vegyületeket tartalmaz, amelyek segíthetnek megvédeni a sejteket az oxidatív károsodástól. 2. Segítheti a vércukorszint szabályozását Állatkísérletek szerint a fekete fokhagyma javíthatja az anyagcserét, csökkentheti a koleszterinszintet és a gyulladást, valamint segíthet a vércukorszint szabályozásában. 3. Csökkentheti a szívbetegség kockázatát Állatkísérletek azt mutatják, hogy a fekete fokhagyma csökkentheti a szívbetegségek indikátorait, mint az összkoleszterin, az LDL koleszterin és a trigliceridek szintjét. 4. A fekete fokhagyma vegyületei védhetik az agy egészségét A fekete fokhagyma segíthet megelőzni a gyulladást, amely ronthatja a memóriát és az agyműködést. 5. A fekete fokhagyma segíthet megvédeni a májat A fekete fokhagyma segíthet megvédeni a májat a károsodásoktól és javíthatja a májműködést. Lehetséges hátrányok A fekete fokhagyma általában biztonságos, de kerülje nagy mennyiségben, ha vérhígító gyógyszert szed, vagy fokhagymaallergiája van. Hogyan add hozzá az étrendedhez A fekete fokhagyma ízletes kiegészítője lehet étrendjének, hozzáadhatja salátákhoz, levesekhez, vagy akár magában is fogyaszthatja. A fekete fokhagyma érlelt fokhagyma, amely számos egészségügyi előnyt kínál, többek között antioxidánsokban gazdag, segítheti a vércukorszint szabályozását, csökkentheti a szívbetegség kockázatát, védheti az agyat és a májat.
Elolvasom

